Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI IZAZOV

Jim Parsons u jednoj posve drugačijoj ulozi

Popularni glumac zaigrat će u dirljivoj drami, nastaloj prema istinitim događajima.

Image
Foto: AP
Press/ 19.12.2017. u 20:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jima Parsonsa navikli smo gledati u ulozi najpoznatijeg štrebera na svijetu, u sitcomu ''Teorija velikog praska''. No čini se kako je 44-godišnja zvijezda odlučila dokazati da, kao svaki dobar glumac, može glumiti i u potpuno drugačijem žanru.

Autobiografski roman ''Spoiler Alert: The Hero Dies'', autora Michaela Ausiella, prati sve uspone i padove nakon što je njegovom suprugu, fotografu Kitu Cowanu, 2014. godine dijagnosticiran neuroendokrini tumor. 

Ausiello čitateljima priča o njihovom prvom susretu, zaljubljivanju i zajedničkom životu tijekom 14-godišnje veze, a zatim kronološki detaljnije donosi događaje tijekom posljednjih 11 mjeseci provedenih sa suprugom Kitom, opisujući odlaske doktorima, dijagnoze, brojne svađe, vjenčanje, ali i suočavanje sa smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Knjiga je izdana ovoga rujna, a Ausiella veseli činjenica što će njihova priča tako brzo dobiti filmsku ekranizaciju: ''Mogućnost da naš zajednički život pretočimo u film smatram divnom posvetom mom preminulom suprugu'', naglasio je.

Image
Foto: FilmMagic
Image
FilmMagic

Osim što će zaigrati u filmu, Jim Parsons i njegov suprug Todd Spiewak bit će producenti, a već su otkupili i prava na nedavno izdanu knjigu. Detalji o početku snimanja, redatelju i glumcima još uvijek nisu poznati.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Bračni život traje, ali iskrica kod nekih još nema: 'Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'

Simpatičnog glumca i dalje gledajte u prepoznatljivoj ulozi Sheldona Coopera, radnim danom od 22 sati na RTL2. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U šumarku skrivenom...

FOTO – Možete li se sjetiti imena svih likova iz obožavanog crtića 'Mali leteći medvjedići'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba