Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Posve iskreno

Joanna Going: 'Borila sam se s depresijom i bulimijom'

U seriji 'Kingdom' Joanna u ulozi ovisnice Christine oduševljava brojne gledatelje, no čini se da glavni razlozi njezine vrhunske predstave leže u činjenici da se s vrlo sličnim problemima i sama borila tijekom mladosti.

Image
Foto: The Hollywood Reporter
Press/ 29.11.2017. u 11:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U nedavnom je intervjuu Joanna ispričala neke vrlo bolne i osobne detalje iz svog života koji su joj, kako kaže, pomogli da bolje razumije lik koji tumači.

''Moji su problemi bili više emocionalne prirode. Borila sam se s bulimijom i depresijom i one su na neki način postale moje ovisnosti. Depresija vas potpuno promijeni, zatvorite se u sebe i nitko ne može doprijeti do vas. Da, definitivno sam to iskusila tijekom svog života i znam što znači kad ne možeš kontrolirati sebe i svoje tijelo'', prisjetila se.

Image
Foto: Bravo
Image
Bravo

Kako bi se što bolje pripremila za ulogu, 52-godišnja glumica posegnula je za brojnim svjedočanstvima liječenih ovisnika.

''Neke od njih mogla sam nazvati u bilo koje doba dana i pitati ih vrlo osobna pitanja. Pročitala bih im dio scenarija i pitala ih kako bi oni reagirali u toj situaciji'', objasnila je.

Glumica je naglasila kako je doista sretna što je dobila priliku glumiti u seriji koja progovara o toliko važnim pitanjima i problemima s kojima se bore milijuni ljudi, a posebice je veseli činjenica što mediji putem serija i filmova podižu svijest o ovisnostima.

Image
Foto: Fox
Image
Fox

Joannu Going gledajte u ulozi Natalie u četvrtom dijelu omiljenog božićnog filma ''Sam u kući'', u nedjelju u 20 sati na RTL-u. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIO U 'VEČERI ZA 5 NA SELU'

'Pjesmu ću objaviti u proljeće da bude kao prvi proljetni vjesnik': Ivan Bašić o pohodu na glazbenu scenu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba