Novosti

Joanna Going: 'Borila sam se s depresijom i bulimijom'

U seriji 'Kingdom' Joanna u ulozi ovisnice Christine oduševljava brojne gledatelje, no čini se da glavni razlozi njezine vrhunske predstave leže u činjenici da se s vrlo sličnim problemima i sama borila tijekom mladosti.

Press
29.11.2017 11:25

U nedavnom je intervjuu Joanna ispričala neke vrlo bolne i osobne detalje iz svog života koji su joj, kako kaže, pomogli da bolje razumije lik koji tumači.

''Mojisu problemibiliviše emocionalne prirode. Borila sam se s bulimijom i depresijom i one su na neki način postale moje ovisnosti. Depresija vas potpuno promijeni, zatvorite se u sebe i nitko ne može doprijeti do vas. Da, definitivno sam to iskusila tijekom svog života i znam što znači kad ne možeš kontrolirati sebe i svoje tijelo'', prisjetila se.

Joanna Going

Kako bi se što bolje pripremila za ulogu, 52-godišnja glumica posegnula je za brojnim svjedočanstvima liječenih ovisnika.

''Neke od njih mogla sam nazvati u bilo koje doba dana i pitati ih vrlo osobna pitanja. Pročitala bih im dio scenarija i pitala ih kako bi oni reagirali u toj situaciji'', objasnila je.

Glumica je naglasila kako je doista sretna što je dobila priliku glumiti u seriji koja progovara o toliko važnim pitanjima i problemima s kojima se bore milijuni ljudi, a posebice je veseli činjenica što mediji putem serija i filmova podižu svijest o ovisnostima.

Sam u kući 4

Joannu Going gledajte u ulozi Natalie u četvrtom dijelu omiljenog božićnog filma ''Sam u kući'', u nedjelju u 20 sati na RTL-u.