Novosti

John Cena u novom filmu 'Neće moći ove noći'

Pogledajte trailer za odličnu novu komediju u kojoj starci pokušavaju sve kako bi kćerima pomrsili planove za maturalnu večer.

Press
27.03.2018 19:30

Legendarni kečer i 40-godišnji holivudski glumac John Cena jedan je od troje roditelja u urnebesnoj komediji Neće moći ove noći" . Radnja prati udružene roditelje u želji da sabotiraju planove svojih kćeri. U režiji američke glumice i redateljice Kay Cannon , uz Johna Cenu glavne uloge imaju Leslie Mann i Ike Barinholtz .

Julie ( Kathryn Newton ), Sam ( Gideon Adlon ) i Kayla ( Geraldine Viswanathan ) znaju kako bi trebala izgledati njihova savršena maturalna zabava. Besprijekorna šminka, frizura, haljina, ples, odlična zabava i noć u kojoj će napokon izgubiti nevinost. Prijateljice su stvorile #SeksPakt2018, a paktovi s prijateljima nikad se ne izdaju. Suprotstavljena tinejdžerska tvrdoglavost i zaštitnički nagoni jedne majke i dvojice očeva, publici garantiraju odličnu zabavu, na čijoj god strani bili. Hoće li, ipak, moći ove noći, pogledajte u traileru i doznajte uskoro u kinima.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Johna Cenu gledajte u akcijskom trileru "Marinac iznad zakona" u nedjelju u 20 satina RTL2.