Play ponuda
Play ponuda
počivao u miru

John Challis, popularni Boycie, ženio se četiri puta i umro bez nasljednika

Zvijezda 'Mučki', John Challis preminuo je u nedjelju, 19. kolovoza. Njegov smijeh pamtit ćemo vječno.

Image
Foto: IG/ onlyfoolsandhorses_
RTL.HR/ 20.9.2021. u 19:00
Play ponuda

Legendarni Boycie iz 'Mućki', John Challis umro je mirno u snu, nakon duge bitke s rakom. Rođen u Bristolu, 16. kolovoza 1942. godine, a odrastao je u jugoistočnom Londonu.

Glumom je počeo da se bavi s 22 godine i to na nevjerojatan način. Nakon šest mjeseci rada u uredu, shvatio je da ga sjedenje ubija i odlučio je da smjesta mora promijeniti život. Otvorio je novine, vidio oglas za putujuće kazalište i doslovno pobjegao s mladom kazališnom skupinom nastupati u školama po cijeloj Britaniji.

Četiri puta se ženio, tri braka završio je razvodom i nema dece. S posljednjom suprugom Carol vjenčao se 1995. godine i živjeli su na imanju u Vigmoru.

Challisa je svjetski proslavila uloga bogatuna Boycieja u seriji 'Mućke'. Isti lik je tumačio ponovo u seriji 'The Green Green Grass'. Zanimljivo je da su neke scene u seriji 'Zelena zelena trava' snimane na njegovom imanju.

Challis je napisao dvije autobiografske knjige 'Being Boycie' (Biti Boycie ) i 'Boycie & Beyond' 'Poslije Boycieja). U prvoj knjizi je predstavljen period Johnovog života do 1985. godine, kada su 'Mućke' postale popularna serija u Britaniji. U drugom dijelu autobiografije opisuje vrhunac svoje popularnosti u 'Mućkama' i što se događalo iza scene tijekom snimanja te kako se zabavljala legendarna glumačka ekipa.

U slobodno vrijeme Challis  je volio igrati kriket, baviti se vrtlarstvom i proučavati povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Mućke

humoristična serija
Velika Britanija - 1989
Ponedjeljak - nedjelja u jutarnjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDA 'GOSPODINA SAVRŠENOG'

ŠTO DANAS RADI I KAKO IZGLEDA? Amra iz 'Gospodina Savršenog' druži se sa zvijezdama i gradi karijeru

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba