Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOMIČAN, ALI I POUČAN

John Leguziamo: Ovo je latino povijest za morone!

Slavni glumac i komičar odlučio je napraviti one man show u kojem govori o svom latinoameričkom nasljeđu, ali i brojnim drugim temama vezanim uz tu temu.

Image
Press/ 29.4.2017. u 16:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rođeni Meksikanac u njujorški Queens doselio je sa svega četiri godine i postepeno postao prototip o kojem sanjaju brojni mladi Lationoamerikanci  - iz geta je otišao na zvjezdano holivudsko nebo. Snimio je više od 100 filmova, a sada ima svoj show u kojem je odlučio educirati i zabaviti publiku.

Magazinu Vogue ispričao je kako mu je zapravo čitav život bio priprema za ovaj 95 minutni show, ali najveća inspiracija i želja je proistekla iz činjenice da njegovog 16-godišnjeg sina maltretiraju zbog istih stvari koje je i on morao slušati kao mladić.

Show počinje od priče o Aztecima i Inkama a završava pitbullom – sve je uzročno – posljedično vezano. Najvažnija poruka je, naravno, da rasizam nitko ne smije tolerirati te da je važno ne globalizirati i u isti koš trpati sve 'Latinose'.Leguziama gledajte u filmu John Wick večeras u 20 sati na RTL-u! 

https://68.media.tumblr.com/83afe0333f63381750d321596e3238f8/tumblr_ookad3POpN1vcm72co1_500.gif
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
u zadnji tren

Zvijezda filma 'Skrivene junakinje' postala veganka kako bi spriječila rak želuca

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba