Novosti

Jon Voight poziva ljude da glasaju za republikance – i ozbiljan je!

Dok jedni čvrsto zagovaraju Hillary Clinton, drugi su pak na strani Donalda Trumpa - među njima je i Jon Voight.

Press
16.10.2016 09:02

Iako Clinton ima veću vojsku pobornika iz redova poznatih i slavnih, Jon Voight je ličnost koja će doprijeti do velikog broja ljudi.

Glumac je na svojem You tube kanalu objavio video u kojem obrazložio zašto on smatra da bi republikanci na čelu s Donaldom Trumpom trebali biti na čelu SAD-a. Okomio se na Baracka Obamu i njegovu politiku oko izbjeglica, te na kolegu glumca Roberta DeNira koji je i sam snimio video 'pljujući' Trumpa.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

'Ukoliko Hillary bude predsjednica izgubit ćemo prava iz Drugog amandmana koja se odnose na nošenje oružja, a zabranit će sve konzervativne glasove na televiziji i radiju.' Priča Voight u videu. Glumac je pozvao sve da se registriraju i daju svoj glas – 'Neka Bog zaštiti istinu i neka Donald Trump osvoji mjesto predsjednika!', zaključio je svoj govor.

Ovo je jasni pokazatelj da se predsjednička utrka odvija u svim sferama, a ne samo u politici. Koji god bio rezultat izbora bio, vi i dalje gledajte Jona Voighta na RTL-u u filmu Državni neprijatelj u subotu u 22:10 na RTL-u.