Novosti

Jonny Lee Miller: 'Zaljubio sam se u Sherlocka, odljubio, pa opet zaljubio'

Popularni glumac otkrio je kako on i imaginarni lik Sherlock, kojeg utjelovljuje u modernoj verziji serije, imaju pomalo lud i nesvakidašnji odnos.

Press
24.11.2017 18:29

Nakon pet godina i 120 sati snimljenih epizoda, zvijezda serije Sherlock i Watson" Jonny Lee Miller , otkrio je kako su mu se mijenjali osjećaji prema genijalnom i ludom liku Sherlocka. 'Zaljubio sam se više puta u Sherlocka, odljubio, pa opet zaljubio.'

"Stvarno poštujem svijet koji je stvorio Arthur Conan Doyle i način na koji se to može reinterpretirati", kazao je Miller. "Prolazite kroz dijelove u koje se totalno zaljubljujete i opet odljubljujete. Znalo se događati da mi se nimalo ne sviđa taj čovjek kojeg glumim i onda mi se ponovno počne sviđati. Mi smo kao u nekoj ludoj vezi."

45-godišnji londonski glumac ispričao je kako najviše voli glumiti pred publikom jer odmah dobije natrag ono što da. Strast, koja ga inspirira da glumi, crpi od publike.

Šesta sezona uspješne serije omogućila je Milleru da isproba još jedan svoj talent jer primio se i redateljske klape. "Radosno je biti sposoban iskoristiti sve one ideje koje ste imali... kad imate ideju o nečemu u glavi i pročitate skriptu i imate viziju, to je izuzetno zadovoljavajuće", kazao je Miller.

"Uživao sam u tom procesu, pronalaziti zanimljive glumce i raditi s njima. To je sjajno. Za mene je pravo zadovoljstvo vrijeme kad radim s ljudima, ono kada se stvarno radi.

Jonnyja Leeja Millera gledajte u kriminalističkoj seriji Sherlock i Watson" vikendom u 23:20 na RTL2.