Play ponuda
Play ponuda
Pamtimo je kao Saru Sidle

Jorja Fox: Od gledatelja „CSI-a“ oprostili smo se ljubavnim pismom

Televizijska franšiza „CSI“, fenomenološki uspješna serija o forenzičarima koja je promijenila naličje televizije, prestala je krajem godine sa snimanjem.

Image
Press/ 1.3.2016. u 13:43
Play ponuda

Jorja Fox jedna je od glumica koja je u seriji bila od početka do kraja, a iskreno je priznala da je mislila kako seriju neće nitko gledati kada su 2000. krenuli s prikazivanjem.

- Raditi na seriji bio je dar. Bila sam oduševljena. I finale je bilo zbilja ljubavno pismo našim obožavateljima – rekla je Jorja koja je u seriji igrala Saru Sidle.

- Glumiti s Williamom Petersenom, koji je igrao Gila Grissoma, te s Marg Helgenberger, koja je igrala Catherine Wilows, bilo je pravo zadovoljstvo i izgledalo je kao najprirodnija stvar na svijetu – hvalospjevno o kolegama priča glumica koja nakon završetka tog projekta nema novih poslovnih izazova.

- Da budem iskrena, kraj serije me iznenadio. Ovo je prvi put u zadnjih 19 godina da sam između nekih poslova. Zasad mi je lijepo samo uživati u životu – kazala je Fox, koju u seriji „CSI“ možete gledati i na RTL-u u večernjem terminu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Reality show s oznakom 18

Može li čudnije? Prvo su se upoznali s njihovim intimnim dijelovima, a tek onda im vidjeli lice

Play ponuda

Više s weba