Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLASAJTE ZA NAJBOLJE

Još samo danas imate priliku glasati za RTL-ovce! Podržite ih u utrci za nagradu Zlatni Studio

RTL-ova lica i sjajni projekti nominirani su u najvažnijim kategorijama prestižne medijske nagrade - Zlatnog Studija. Dobili smo nominaciju za najbolju TV emisiju (Stanje nacije), Reality show (Život na vagi). Također, nominirana je Antonija Blaće u kategoriji televizijskih voditelja te Silvana Menđušić u kategoriji televizijskih novinara. Glasati možete do petka, odnosno do kraja današnjeg dana

Image
Foto: Zlatni studio
RTL.hr/ 20.1.2023. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Stanje nacije'

"To je vjerojatno najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem sam ikad radio. Krenuli smo s mnoštvom nepoznanica jer je riječ o potpuno novoj formi na našem tržištu, ali uz ekipu sjajnih suradnika, vjerujem da ćemo uspjeti napraviti sadržaj koji će se gledateljima svidjeti. Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao", rekao je Zoran Šprajc uoči emitiranja prve epizode 'Stanja nacije'. Briga mu je bila - uzaludna. Emisija se ispostavila kao pun pogodak i gledateljima postala jedna od omiljenijih čemu, u prvom redu, svjedoči gledanost. Politička satira Zorana Šprajca nominirana je za prestižni Zlatni studio u kategoriji najbolje TV emisije. 'Stanje nacije' u rekordnom roku osvojilo je gledatelje i otišlo u 'zlatnu' kategoriju, u kakvu ulazi briljantna Šprajcova karijera. Vitrina prepuna nagrada svjedoči o njegovom televizijskom putu i uspjehu. Šprajc je, naime, jedan od rekordera Zlatnih studija i u karijeri ih je dosad dobio šest. Davnih je dana osvojio srca gledatelja, a da bi imao sedam veličanstvenih - svoj glas možete dati ovdje.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/da138fe4-77d7-11ed-afd0-7ebda79a6f9f/original

Izvor: RTL

Život na vagi

"RTL je ponosan što ima tako vrijedan projekt, a ja sam više nego sretan što imam čast i dalje raditi na njemu kao producent. U svakom projektu koji radimo gledatelji su na prvome mjestu, a ako uz to dođe još i nagrada, gdje ćeš veće sreće", rekao je Vanja Meandžija, izvršni producent mnogima omiljenog showa. 'Život na vagi' kod gledatelja je iz sezone u sezonu dokazuje svoju kvalitetu. Prevagnuo je odavno kod publike kao sadržaj kojeg rado i vjerno prate, a razloga za to je niz. 'Život na vagi' promiče zdrave navike, motivira na promjenu životnog stava i šalje jedinstvenu poruku: 'Nikada nije kasno'. Izvanredni Edin Mehmedović i Maja Ćustić svojim profesionalnim, ali i toplim ljudskim pristupom osvajaju iz sezone u sezonu gledatelje RTL-a, ali i kandidate koje su motivirali da okrenu novo životno poglavlje i postanu najbolja verzija sebe. S već osvojena tri Zlatna studija, ovaj projekt je u pohodu i na četvrti. Svoj glas možete dati ovdje.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/0402ce14-77d8-11ed-863b-a634a30b3f73/original

Izvor. RTL

Antonija Blaće

"Stvarno sam se razveselila nominaciji i, da, naravno da sam ponosna. Ne bi se ništa strašno dogodilo da nisam nominirana, ali je baš, baš lijepo. Svatko će vam reći da je najvažnije da je publika zadovoljna vama i to je najveća istina, ali ponekad je lijepo dobiti i potvrdu za to", rekla je omiljena voditeljica Antonija Blaće u intervjuu za RTL.hr. Nema projekta u kojem se karizmatična Šibenčanka ne može snaći! Ova prekaljena voditeljica stasala je pred očima gledatelja u jednu od najvećih televizijskih zvijezda u zemlji, a sve je započelo 2005. godine s 'Big Brotherom'. Britka i oštroumna Blaće karizmom je osvojila simpatije gledatelja na prvi pogled, vodila je čitav niz RTL-ovih uspješnih projekata, a svojom elokvencijom, toplim pristupom i karizmom smjestila se među sam voditeljski vrh. U kategoriji televizijskih voditelja za Antoniju Blaće možete glasati ovdje.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/24abceae-77d8-11ed-a6fc-4eaca3ad5fca/original

Izvor: RTL

Silvana Menđušić

"Povratna informacija je bitna je da se građani/gledatelji nastave javljati sa svojim većim ili manjim problemima, da vašu redakciju doživljavaju kao dobrog i pouzdanog sugovornika. Vjerujem da je najvažnije steći povjerenje da ćete zaštititi izvor, pokušati raspetljati kompleksnu priču i dati glas onima koji ne čuju dovoljno. Nominacije i nagrade su lijepo priznanje", rekla je Silvana Menđušić, nagrađivana novinarka i iskusna reporterka s više od 30 godina iskustva. Proslavljena novinarka stekla je, tijekom niza godina djelovanja, povjerenje gledatelja. Domaća publika iz godine u godinu prepoznaje njezin rad, posvećenost novinarskom pozivu i visoke etičke vrijednosti kojima se vodi u svom djelovanju. Silvana je u samom vrhu svog posla,a za RTL-ovu istraživačku novinarku glas možete dati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7ebbd240-8f26-11ec-b447-0242ac12001e/original

Izvor: RTL

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba