Play ponuda
Play ponuda
ČESTITAMO!

Još sretnih vijesti: Dario iz 'Ljubav je na selu' uskoro će postati tata!

Dobit će sina

Image
RTL.HR/ 16.7.2020. u 20:50
Play ponuda

Dario Gašparić, koji je u ožujku 2018. godine bio u 'Ljubav je na selu', dotad još nije bio u vezi. No pojavljivanje u devetoj sezoni emisije za mladog mehaničara iz Svetog Petra Čvrsteca pored Križevaca donijelo je velike promjene. Jedan od sramežljivijih kandidata osvojio je tada simpatije brojnih gledatelja, a nakon showa i jedne posebne djevojke - Ane Pahl s kojom se u međuvremenu zaručio.

Upravo njegova zaručnica na društvenim mrežama nedavno je objavila fotografiju kojom je otkrila kako ona i Dario čekaju prinovu! Osim što je objavila fotografiju svog trbuha i zaručnika, objavila je i sliku na kojoj piše 'Dečko je!'

Par koji se zaručio prošlog Božića, prinovu očekuje krajem ove godine. 

Podsjetimo, Dario je prilikom ulaska u 'Ljubav je na selu' otkrio kako je sramežljiv te da nikad prije nije bio u vezi. Želja mu je bila pronaći svoju srodnu dušu kako bi imao nekoga uz sebe dok se brine za veliko imanje na kojemu uzgaja krave, koze i konje, a osim što brine o svojoj farmi, radi i na još jednoj obližnjoj obiteljskoj farmi, jer kako je otkrio, sa srcem i dušom se voli posvetiti uzgoju domaćih životinja. Kada ne radi, najviše voli spremati fešte na kojima zasvira harmoniku i zapjeva sa svojim prijateljima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kad znaš što želiš

/BIOGRAFIJA/ Željka Klemenčić: Bivša urednica Playboya kuhati je počela iz hobija i s vremenom postala vrsni gastroguru

Play ponuda

Više s weba