Play ponuda
Play ponuda
Marljiv i romantičan

Josip iz 'Ljubav je na selu' u emisiju se prijavio kako bi ispunio obećanje preminulom ocu

Josip i njegov stariji brat Stjepan iza sebe imaju tešku godinu, u kojoj su zbog bolesti izgubili oba roditelja

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 4.2.2020. u 21:38
Play ponuda

Nova sezona popularne emisije 'Ljubav je na selu', koja počinje u nedjelju, 9. veljače, prepuna je zanimljivih lica, a jedno od njih je i Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog, naselja u općini Sveti Ivan Žabno. Sa svojih 20 godina on je najmlađi kandidat ove sezone, 12. po redu, a u emisiju se prijavio kako bi ispunio obećanje dano pokojnom ocu. Naime, Josip i njegov stariji brat Stjepan iza sebe imaju tešku godinu, u kojoj su zbog bolesti izgubili oba roditelja.

"Otac je jako želio da se prijavim i da pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tada razveselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi, bio bi jako ponosan", rekao je Josip. 

Marljiv je pa traži i takvu djevojku

Ovaj simpatični mladić po struci je pomoćni kuhar, a radi na vlastitoj farmi na kojoj ima čak 400 svinja. 

"Počeo sam s jednom i evo, naraslo je. Sam brinem o njima, kuham, čistim, sve što treba. Imam i puno zemlje, treba i za nju brinuti, a imam još i dva traktora, veliki i mali",  otkriva ovaj mladić. 

Opisao je i kako izgleda jedan dan na njegovoj farmi. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Dižem se u šest ujutro, popijem kavu, odem u štalu očistiti, malo se odmorim i krećem kuhati ručak. Popodne rješavam drva ili što već, ovisno koje je godišnje doba, radim sezonske poslove na imanju. Navečer, ako stignem i nisam preumoran, odem s prijateljima u Križevce na piće", kaže Josip. Otkrio je i kakvu djevojku traži. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Mislim da sam jako romantičan, zabavan, smiješan dečko i jednostavno volim cure koje su zabavne, ali da nisu previše lijene. Iskreno, ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan. Ne želim lijenu, nego da želi raditi", kaže Josip, koji se nada da će uz pomoć 'Ljubav je na selu' upoznati onu pravu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Hoće li u tome uspjeti, gledajte od 9. veljače u 19:40, a zatim od ponedjeljka do petka od 21 sat.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SERIJU GLEDAJTE NA PLAYU

Biokovo u pozadini, Pag kao kulisa: Ova nagrađivana britanska serija snimana je u Hrvatskoj, ljepota ostavlja bez daha

Play ponuda

Više s weba