Novosti

Jude Law i Samuel L. Jackson glumit će zajedno u filmu Kapetan Marvel"

Trenutno se potpisuju i posljednji ugovori s glavnom muškom zvijezdom, popularnim Judeom Lawom za ekranizaciju legendarnog stripa.

Press
23.11.2017 16:17

Marvel Studiosu predprodukciji je željno očekivanog filma Kapetan Marvel" i konačno jeodlučeno kako će Jude Law utjeloviti glavni muški lik, dr. Waltera Lawsona, poznatijeg ljubiteljima Marvel Comicsa kao superheroja Mar-Vella.

Zanimljivo je kako je uloga Mar-Vella ponuđena Keanu Reevesu , ali im se lijepo zahvalio i odbio.

Puno detalja o filmu studio je otkrio ovog ljeta na Comic-Conu, između ostalog, da će Skrullovi biti glavni negativci, da će film snimiti Marvel Studios, i da će ovo biti prvi film u kojem će se radnja odvijati devedesetih godina. Također je potvrđeno i da se Samuel L. Jackson vraća kao Nick Fury, koji će prvi put biti prikazan s oba zdrava oka. Nick Fury od prvog pojavljivanja u prvom Marvelovom filmu, Iron Manu iz 2008. godine ima povez preko oka. Spekulira se kako će ovaj film vjerojatno objasniti kako je izgubio oko, što nikada prije nije bilo otkriveno u nekom drugom Marvelovom filmu. No iz Marvelanisu otkrili kada će točno započeti snimanje, no vjerojatno početkom 2018. jer planiraju da premijera bude 8. ožujka 2019. godine.

Najava Skrulla kao glavnih zlikovaca postavlja Kree-Skrullov rat Marvel Comicsa kao bazu priče, što dovodi do uključivanja Mar-Vella. Mar-Vell je strip-junak kojeg su stvorili pisac Stan Lee i umjetnik Gene Colan , a prvo pojavljivanje je imao u stripu Marvel Super-Heroes br. 12, koji je objavljen u prosincu 1967. Mar-Vell je poslan na Zemlju kao Kreeov špijun, gdje preuzima identitet nedavno preminulog znanstvenika dr. Waltera Lawsona.

Samuela L. Jacksona kao jedi ratnika Macea Windua gledajte u spektaklu "Ratovi zvijezda lll: Osveta Sitha" u petak u 21:50,

a Judea Lawa u romantičnoj komediji Ljubav i praznici" u nedjelju u 21:50 na RTL-u.