Novosti

Jude Law kao mladi Albus Dumbledore

Obožavatelji Harryja Pottera imaju razloga za veselje.

Press
21.11.2017 16:29

Prije nekoliko dana objavljene su prve fotografije sa seta dugoočekivanog filma 'Čudesne zvijeri 2: Grindelwaldova zlodjela'' .

Među zvjezdanom ekipom koju čine Johnny Depp, Eddie Redmayne, Zoe Kravitz, Katherine Waterston i Ezra Miller, našao se i Jude Law koji će utjeloviti mladog Albusa Dumbledorea.

Čudesna stvorenja 2

Ovaj će nastavak biti prvi u kojem će biti predstavljen kultni lik mladog profesora Dumbledorea. Prije Judea Lawa, u serijalu o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu utjelovili su ga iskusni Michael Gambon i Richard Harris .

Jude Law

U novom filmu pratimo posljedice Grindelwaldovog pokretanja planova za uništenjem svega nemagičnog. Kako bi ga spriječio u njegovom naumu, mladi Albus Dumbledore pozvat će svojeg bivšeg učenika Newta Scamandera u još jednu bitku protiv Grindewalda.

Ova avantura smještena je u isti magični svijet koji je osmislila J.K.Rowling i ima velik broj izravnih poveznica s Harryjem Potterom.

No ova činjenica ne treba čuditi previše jer se redateljske palice primio David Yates koji je radio na četiri od ukupno osam nastavaka Harryja Pottera, a scenarij za film napisala je upravo slavna Rolling.

Film će u kinima biti premijerno prikazan sredinom studenog 2018. godine.

Juda Lawa gledajte u filmu ''Ljubav i praznici'' u nedjelju u u 21:50 na RTL-u.