Tomislav Špiček , slavni televizijski chef kojeg smo upoznali u showu ' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' a sada ga možemo gledati četvrtkom u 20 sati u emisiji ' BBQ majstorije sa Špičekom ', u prvoj epizodi potonje svojim gostima Domagoju Jakopoviću Ribafishu i njegovoj djevojci Kasandri pripremao je odležane odreske s roštilja. Tijekom pečenja triju vrsta odrezaka kojima je počastio goste, Špiček je otkrio i neke trikove.
Ono što mnoge često muči jest - kada soliti odreske, prije ili poslije pečenja? Špiček je svoje posolio prije pečenja.
"Meso ja ne volim papriti, samo ću ga malo posoliti prije grilla", otkrio je Špiček, a meso je zatim pečeno i narezano dodatno začinio solju, paprom i maslinovim uljem.
Pogledajte videai upamtite ove savjete kako bi i vama steakovi ispali savršeno svaki put!
Pogledajte i prekrasno imanje Špičekove obitelji na kojem je ugostio Ribu i Kasandru!