Novosti

Kako bi izgledala serija "Will i Grace" da se prikazuje početkom 19. stoljeća?!

Ovogodišnja posebna božićna epizoda serije 'Will i Grace' vratila je glumce na početak 19. stoljeća, a epizodu su posvetili preminuloj kolegici Debbie Reynolds.

Press
07.12.2017 13:17

Netom prije prikazivanja posebne božićneepizode, D ebra Messing je na Instagramu podijelila slatki selfiena kojem je gotovo identična Debbie Reynolds sa slike.Debbie Reynolds u seriji je glumila Bobbi Adler, Graceinu majku. Debra je uz objavljenu fotografiju napisala "Debbie je sa mnom u večerašnjoj božićnoj epizodi. Volim ovaj njezin portret."

Blagdanska posebna epizoda "A Gay Olde Christmas" vratila je cijelu postavu na sam početak 20 stoljeća.

Nakon smrti Debbie Reynolds u prosincu 2016., Debraje gubitak svoje televizijske majke dugo oplakivala.

"Moje je srce doslovno slomljeno, 8 godina bila je moja mama, bila je čista energija i svjetlo čim bi kročila na set, ljupka, vrckava, razigrana, savršena, a ipak imala je visoku radnu etiku i stalno sve sa strašću i entuzijastom radila. Stalno je odlazila u Vegas i drugdje kako bi pjevala, plesala i nasmijavala ljude. Imala je nastupe 340 dana u godini. Izgubila sam svoju majku prije nekoliko godina, drago mi je da je Debbie bila moja TV majka, nadam se da će se međusobno zagrliti i poljubiti, a moja mama će je utješiti s: "Sve je u redu, Debbie, Carrie te je dočekala."

Pogledajte odličan trailer za posebnu božićnu epizodu "Will i Grace":

U seriji "Will i Grace" opet uživajte od ponedjeljka, 11. prosinca od 00:45 na RTL2.