Novosti

Kako izgleda blagdansko okupljanje u obitelji Sofije Vergare?

Prošli je tjedan u SAD-u protekao u znaku proslave Dana zahvalnosti, a brojne su holivudske face s obožavateljima podijelile kako obilježavanje tog važnog praznika izgleda u njihovoj obitelji.

Press
27.11.2017 20:32

Među njima bila je i zvijezda ''Moderne obitelji'', megapopularna Sofia Vergara . Svi već vrlo dobro znaju da je lijepa Kolumbijka prava ovisnica o društvenim mrežama na kojima svakodnevno dijeli fotografije iz svog privatnog života. Tako je bilo i ovoga puta kad je na svom Instagramu u samo jednome danu objavila više od 20 fotografija i zaradila milijune lajkova!

Sofia i njezin suprug Joe Manganiello Dan zahvalnosti proveli su u krugu svoje mnogobrojne obitelji i najbližih prijatelja.

Da je 45-godišnja Kolumbijka odavno usvojila američke običaje, svjedoče i tradicionalna blagdanska hrana, posebno uređen stol te prikladni rekviziti.

No američki praznik ipak nije mogao proći bez latino ritmova pa se tako obiteljska večera pretvorila u pravu zabavu, a Sofia i njezin maleni nećak Rafi zaplesali su uz veliki hit ''Despacito''.

Sofiju Vergaru i njezine kolege iz ''Moderne obitelji'' pratite i dalje svakim radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.