Iako se na dosadašnjem meniju kod Ivana Pažanina u njegovoj emisiji Guštan... s Pažaninom" koja je besplatno dostupna na online platformi RTLplay , nalazila riba te morski plodovi, u petoj epizodi namirnice je prilagodio svojoj gošći, kako on kaže – jednoj posebnoj Slavonki, Željki Klemenčić, članici žirija Tri, dva, jedan – kuhaj!"
Tako će u emisiji Pažanin pokazati kako priprema varivo od dimljenog pijetla s keljom i porilukom, otkrit će i zašto je važno da povrće bude rezano na jednake komade pri kuhanju, a Željka će podijeliti savjete za pripremu salenjaka te otkriti što je ključ da ta slastica svima uspije.
Iako postoje razne tehnike motanja i preklapanja salenjaka, Željka kaže da koristi točno onaj recept kojeg je naučila od svoje bake, a kojeg prakticira i njezina majka.
Je li Pažanin pogodio s pripremom jela za Željku i zašto nisu mogli ne spomenuti svog prijatelja i predsjednika žirija Tri, dva, jedan – kuhaj!", Tomislava Špičeka, pogledajte u petoj emisiji Guštan... s Pažaninom" koja je od danas dostupna besplatno na platformi RTLplay.