Play ponuda
Play ponuda
PON - PET u 9 sati

Kako u stvarnom životu izgledaju pregovori s otmičarima, gledajte u izvrsnoj kriminalističkoj seriji 'Otkupnina' u jutarnjem terminu na RTL-u

Treću sezonu napete serije inspirirane stvarnim osobama ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u 9 sati na RTL-u

Image
RTL.HR/ 26.4.2022. u 16:05
Play ponuda

Eric Beaumont (Luke Roberts) iskusni je pregovarač u kriznim situacijama. Kada životi talaca vise o koncu, on i njegov elitni tim rješavaju otmice, spašavaju živote i sprječavaju da otkupnine dođu u ruke najopasnijih kriminalaca na svijetu. Putujući po svijetu tim pomaže multinacionalnim korporacijama i vladinim agencijama pronaći rješenje u kompliciranim sukobima i pregovorima, ali i običnim ljudima koji su se našli u situaciji da njihovi životi ovise o otmičarovim prohtjevima. Koristeći  znanja iz psihologije i ljudskog ponašanja, Eric rješava i najteže slučajeve otmica. No, iako često u situacijama u kojima mu je život u opasnosti, ne pribjegava nasilju, pa čak i kad se suoči s najopakijim zlikovcima. Koliko ga moći manipulacije čine profesionalno najboljim na svijetu, toliko mu kompliciraju odnose s obitelji, prijateljima i kolegama. Ericov tim čine glavna istraživačica, bivša policajka Zara Hallam (Nazneen Contractor), psihološki profiler Oliver Yazes (Brandon Jay McLaren), pregovaračica Maxine Carlson (Sarah Green), ujedno Beaumontova zamjenica, te Cynthia Walker (Karen LeBlanc), koja se timu priključuje u drugoj sezoni te s vremenom preuzima poziciju Maxine Carlson, koja odlazi iz tima nakon što je bila primorana ubiti kako bi spasila Olivera.

Image
Foto:
Image

Inspirirana istinitim profesionalnim iskustvom Laurenta Combalberta i njegovog kolege Marwana Meryja, osnivačima ADN Group, čije su usluge dostupne svim poslovnim ljudima i vladama u kritičnim diplomatskim, društvenim i socijalnim sferama, ovu međunarodno produciranu seriju smislili su David Vainola i Frank Spotnitz. 

Image

Otkupnina

kriminalistička dramska serija
SAD - 2018
Subota - nedjelja u večernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zvijezde showa

Tina i Davor uživaju nakon 'Superpara', a razmišljaju i o prinovi u obitelji: 'Volio bih imati curicu'

Play ponuda

Više s weba