Play ponuda
Play ponuda
NAKON PRVE, OBJAVILA I DRUGU

Kate Hudson u talk showu otkrila detalje nove knjige

“Pretty Fun: Creating and Celebrating a Lifetime of Tradition”, ime je nove knjige glumice Kate Hudson.

Image
Foto: Today
Press/ 9.11.2017. u 19:01
Play ponuda

Ova godina za nju je zaista posebna. Osim što je sve šokirala drastičnom promjenom imidža zbog snimanja novog filma, Kate je, nakon što je prošle godine objavila prvu knjigu, odlučila napisati još jednu. I ta je druga, Pretty Fun: Creating and Celebrating a Lifetime of Tradition, prije 10 dana puštena u prodaju. Tom prilikom Kate je gostovala u talk showu američkog programa Today. Pripremila je voditeljici Savannah pravo iznenađenje. Naime, Kate je u studio donijela različite vrste kave i naglasila kako je zapravo u životu zabavno raspravljati o tome kako neke stvari doživljavamo različito. Upravo zbog toga glumica se odlučila za ovakvo iznenađenje.

Image
Foto: Today
Image
Today

“Više volim isprobavati različite okuse vina, ali osam sati je ujutro pa mi se kava činila boljom i pametnijom idejom”, prokomentirala je glumica.

Upravo je ovo bila uvertira u razgovor o novoj knjizi. “Čini se da ti i tvoja obitelj volite stvarati uspomene. Kao da ste se svi dogovorili da vam život bude jedna velika zabava, jesam li u pravu?”, upitala je voditeljica glumicu.

“Da, jer ne postoji mjesto gdje bih radije bila nego li doma sa svojom obitelji i s njima se zabavljala. Ali puno toga je zasnovano na tradiciji i na tome kako smo brat i ja odgojeni. Uvijek se pokušavamo zbog toga držati zajedno na okupu jer za to su se borili naši roditelji”, odgovorila je Kate.

Image
Foto: Today
Image
Today

Na tome se i temelji njezina knjiga, koja govori o međuljudskim odnosima i povezanosti. “Moramo biti sposobni stvoriti s nekim osobni kontakt i povezanost. Trebamo jedni druge”, rekla je glumica.

Glumicu Kate Hudson gledajte u filmu “Djevojka mog prijatelja” u nedjelju na RTL-u s početkom u 22:10

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BAŠ FORA!

Kockić zna koliko je sati: Vrijeme je za cool modni dodatak - Kockićev sat!

Play ponuda

Više s weba