Novosti

Katey Sagal otkrila tko je 'krivac' za njezinu karijeru

O glumičinim memoarima, ovisnosti i radu u kafiću već smo pisali, a sada doznajemo tko ju je uveo u svijet glume o kojem nikada nije sanjala.

Press
31.03.2017 15:38

Glazba je za Katey Sagal oduvijek bila velika ljubav, ali i bijeg od ne tako savršenog života. Počekom 80-ih glumilajeu niskobudžetnom mjuziklu gdje ju je zamijetila jedna žena koja je predstavu došla vidjeti tri ili četiti puta.

'Počela mi je malo dosađivati pitanjem želim li se baviti glumom i trebam li agenta.', priča Sagal u videu na svom Twitteru. 'Nije me zanimala gluma i nisam trebala agenta. Ipak, nalazila sam se u teškom životnom razdoblju i znala sam da si palim mostove pod nogama.'

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ipak, to joj je bilaneka vrsta poziva upomoć –'Nazvala sam Belle i pristala da me zastupa -u roku od šest mjeseci dobila sam ulogu u rock-mjuziklu za koji sam osvojila nagradu, a nedugo zatim zamijetiomeCBS i ostalo je povijest!'

Zanimljivo je kako je ta ista žena danas Kateyjna najbolja prijateljica,ali i agentica nakon svih tih godina. 'Imalo je smisla otvoriti vrata koja sam uvijek zatvarala!', zaključila je simpatična glumica.

Vi je gledajte u Bračnim vodama na RTL Kockici!