Novosti

Katey Sagal sama je osmislila Peggyn stil!

Pronašli smo još zanimljivih činjenica o seriji Bračne vode – pročitajte ih!

Press
02.12.2016 20:34

Jedna od najgledanijih serija na prijelazu 80-ih na 90-e godine i nakon nekoliko desetljeća zabavlja publiku. Mi smo sakupili nekoliko zanimljivih činjenica koje zasigurno niste znali!

1. Uvodnu pjesmu Love and Marriage u originalu je snimio Frank Sinatra za jednu drugu televizijsku seriju. Ona nikada nije postala njezina naslovna pjesma stoga su je autori Bračnih voda preuzeli.

2. Christina Applegate i David Faustian nisu bili prvi izbor za ulogu Kelly i Buda! U pilotu su na njihovim mjestima bili Tina Caspary i Hunter Carson .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

3. Roseanne Barr je trebala glumiti Peggy, no ona je dobila svoj sitcom Roseanne ,koji ju je proslavio. Uloga Peggy pripala je nezamjenjivoj Katey Sagal ! Jednako tako, ulogu Ala zamalo je dobio Michael Richards ,koji se proslavio ulogom Kramera u Seinfieldu !

4. Lik Ala Bundyja temeljise na stricu i srednjoškolskom prijatelju Eda O'Neilla . Preuzeoje neke njihove stavove i razmišljanja, a pritom nijeslutioda će serija postati popularna i da će je gledati cijeli svijet!

5. Ed O'Neill je odustao od filmske karijere zbog uloge čangrizavog Ala. Naime, snimio je nekoliko akcijskih, detektivskih filmova, no publika bi se svaki put smijala kada bi ga vidjela na ekranu. Srećom, godinama kasnije i dalje briljira na TV-u,i to u Modernoj obitelji !

6. Slavni glumac je svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih dobio 2011. godine - ispred dućana s cipelama! Obožavateljima je i dandanas to iznimno simpatično.

Omiljenu šašavu obitelj pratite i dalje na RTL Kockici!