Play ponuda
Play ponuda
NAKON 26 GODINA

Kelly Preston napustila Johna Travoltu zbog seksualnog skandala!

Još jedan dugovječni holivudski par našao se u velikim problemima. Glumica Kelly Preston nakon 26 godina braka odlučila je napustiti Johna Travoltu zbog optužbi pristiglih na njegov račun.

Image

John Travolta, Kelly Preston

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
Press/ 5.12.2017. u 14:13
Play ponuda

Hollywood u zadnje vrijeme tresu brojni skandali. Definitvno oni najžešći tiču se optužbi glumaca, producenata i ostalih za razna psihička, fizička i seksualna zlostavljanja.

Ovog puta na udaru se našao John Travolta. Iako Travoltini odvjetnici odbacuju optužbe, mediji su se raspisali i o njegovom braku, za koji se navodi da je lažan. Neimenovani izvor za jedan časopis je potvrdio da je Kelly potpisala sporazum s Travoltom, a u tom sporazumu su navedeni svi detalji njihovog bračnog aranžmana.

Kelly i John su u braku od 1991. godine, a 2009. su pretrpjeli su veliku tragediju. Njihov tada 16-godišnji sin Jett preminuo je od posljedica udarca glavom o kadu nakon napadaja. Bio je autističan, a u djetinjstvu je patio od Kawasakijeva sindroma, rijetke autoimune bolesti. Uz Jetta, John i Kelly imaju još dvoje djece, 16-godišnju kći Ellen Bleu i 6-godišnjeg sina Benjamina.

Čini se kako je sve ovo za Kelly ipak previše, te je prošli tjedan obznanila da je odlučila napustiti Johna.  Izvor blizak glumici rekao je da više ne može glumiti vjernu i odanu ženu jar svaki put kad misli da je najgore prošlo, uvijek se dogodi nešto novo.

Također, ovo nije prvi put da se John našao u središtu pozornosti. Do sada je već pet puta optužen za razna zlostavljanja, a veliku medijski prašinu dižu i priče da je Travolta navodno homoseksualac.

Kelly i Johna gledajte u vrhunskoj komediji „Stari frajeri“ ovu nedjelju s početkom u 23:50 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba