Novosti

Kerem, Burak ili Can? Koji ste 'tim'?

Tri zgoda turska glumca. Tri različita karaktera. Svaki je poseban na svoj način, no koji vam je 'naj'?

RTL.hr
27.09.2022 20:00

Cana Yamana upoznali smo kao glavnu zvijezdu serija 'Sanjalica' i 'Gospodin pogrešni' , koje možete gledati na PLAY Premiumu .

Prezgodni Can na sreću svojih obožavateljica redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog pomno iskresanog tijela i snimke kako vježba za održanje istog.

Na sreću i Kerem Bursin , obožavani Serkan iz serije 'Miriše na ljubav' ima brutalno tijelo čiju raskoš mišića ponekad voli podijeliti i s pratiteljima na Instagramu.

Kerema je svjetski proslavila uloga Serkana u zabavnoj seriji 'Miriše na ljubav' koju pratite od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici .

Po mnogim gledateljicama najljepši glumac u posljednje vrijeme na malim ekranima je Burak Özçivit .

No, na žalost istih, dok mnogi glumci i modeli društvene mreže stalno pune fotografijama svojih oskudno odjevenih i savršeno isklesanih tijela, Burak je poprilično sramežljiv i na njegovom profilu na Instagramu takve fotografije jednostavno nećete pronaći. Najviše kože što na njegovim fotografijama možete vidjeti je ova objavljena u srpnju 2021. godine. Tako da obožavateljice mogu i dalje samo nagađati kako lijepi Burak izgleda npr. na plaži...

Buraka Özçivit gledajte od ponedjeljka do petka u serijama 'Dnevnik ljubavi' u 18 sati i 'Osman l.' u 19:45 na kanalu RTL Passion.