Novosti

Kerem i Hande viđeni su na kavi, jesu li opet zajedno?!

Kerema i Hande gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici

RTL.hr
27.10.2022 20:00

Hande Ercel i Kerem Bursin jedni su od najpopularnijih mladih glumica u posljednje vrijeme i to ne samo kod nas već i na svjetskoj razini.

Svoju ljubav potvrdili su fotogafijama s Maldiva gdje su zajedno uživali u godišnjem odmoru prošle godne. No, svoje obožavatelje rastužili su ovog ožujka kad su objavili javnosti da je njihovoj vezi došao kraj.

Mnogi mediji su tad pisali da je za njihov prekid zapravo zaslužna zajednička agencija s kojom imaju ugovor, a koja im je uvjetovala da svoju romantičnu vezu moraju prekinuti kako bi mogli dalje napredovati u karijeri.


Jesu li opet zajedno?

Turski mediji objavili su kako su Hande i Kerem viđeni u Acarloft Starbucksu u Beykozu u Istanbulu u nedjelju ujutro. Svjedoci kažu kako je lijepi glumački par zajedno ušao u kafić, popili su kavu i otišli, također zajedno.

Turski mediji također prenose da su jučer Kerema pitali što ima za reći o njegovom druženju na kavi s Hande, a na pitanje je li se s lijepom glumicom pomirio je odgovorio:

"Nemojmo sada ulaziti u te stvari"

Bursinovu izjavu mnogi su protumačili kao da su zgodni glumci svojoj vezi ipak dali još jednu priliku.

Kerema i Hande gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.