Play ponuda
Play ponuda
Novi glumački izazov

Kevin Costner protagonist je nove serije Yellowstone

Hollywoodska zvijezda i ljubimac ženskog dijela publike, Kevin Costner, dobio je glavnu ulogu u novoj televizijskoj seriji 'Yellowstone'.

Image
Press/ 22.8.2017. u 17:30
Play ponuda

Za slavnog je glumca te dobitnika dva Oskara, dva Zlatna globusa i Emmyja ovo prva uloga u nekoj televizijskoj seriji.

Pripreme su nedavno započele u američkoj saveznoj državi Utah, dok snimanje prve od deset najavljenih epizoda prve sezone kreće sredinom prosinca ove godine.

Kevin Costner tumačit će ulogu Johna Duntona, vlasnika najvećeg ranča u SAD-u, koji graniči s nacionalnim parkom Yellowstone. Napadi, korupcija, onečišćenje okoliša, čak i neriješena ubojstva, samo su dio problema s kojima će se likovi morati susresti i koji će nedvojbeno pokrenuti zaplet.

Image
Foto: Kevin Costner in „Hatfields & McCoys“ (c) History
Image
Kevin Costner in „Hatfields & McCoys“ (c) History

Da autori serije imaju namjeru osvojiti srca gledatelja, svakako dokazuje zvjezdana ekipa koju su uspjeli okupiti. ''Cilj nam je ispričati ovu jedinstvenu priču snimanu  na lokacijama koje oduzimaju dah te s likovima koje će gledatelji vrlo brzo zavoljeti'', ističu.

Osim spomenutog Costnera, posebno treba istaknuti scenarista Taylora Sheridana, koji je 2016. bio nominiran za Oscara za najbolji scenarij za film 'Hell or high water'. Glumačkoj su se ekipi između ostalih pridružili i Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes te Cole Hauser.

Emitiranje prve epizode serije planirano je za ljeto 2018. godine, a dok je nestrpljivo čekamo, Kevina Costnera možete pratiti u filmu 'Spasilac' u petak u 20:30 na RTL-u. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Play ponuda

Više s weba