Novosti

Koji vam je ljubavni par najbolji u seriji 'Prijatelji'?

Jednu od najpopularnijih serija u televizijskoj povijesti gledajte od ponedjeljka do petka u 21:30 na RTL2

RTL.hr
26.11.2022 21:00

Rachel i Ross

Vjerojatno prvo što svakome tko je ikad pogledao samo jednu epizodu serije 'Prijatelji' pada na pamet su ljubavni par Rachel i Ross. Od početka je bilo jasno da će se među njima nešto događati jer Ross bio zaljubljen u Rachel još od srednje škole i uvijek je pored nje odjednom nespretan i nervozan. Kad su se napokon povezali, među njima je neprestano bilo krivudanja i zapinjanja. Vjerojatno zato što su zapravo njih dvoje karakterno jako slični i oboje poprilično neurotični.

Rachel i Ross krivi su što je od devedesetih postalo moderno staviti svoju vezu na pauzu" i ne računati ništa što se u to vrijeme događalo, jer tehnički tada nisu bili u vezi već na pauzi.


Monica i Chandler

Iako je Monica dugo bila zaljubljena u 21 godinu starijeg Richarda, njezino srce neočekivano je uspio osvojiti Chandler.

Za razliku od poprilično nestabilnih Rachel i Rossa, njihovi cimeri Monica i Chandeler su zapravo pravi primjer kako veza može uspjeti i biti stabilna. Oni nikad nisu bili na pauzi, nikad nisu srljali u nešto i jedno drugoga smiruju kad su si blizu iako su karakterno potpuno različiti.


Phoebe i Mike

Mike je u seriji bio ljubavno iznenađenje za Phoebe kada je Joey pristao na dvostruki spoj i zaboravio povesti nekog za Phoebe. Uspaničen, počeo je vikati 'Mike' u nadi da će mu se netko odgovoriti i imao je sreće.

Mike se trebao pojaviti samo u dvije epizode, no scenaristima i producentima se toliko svidjela 'kemija' između Phoebe i Mikea da su odlučili njihovu priču nastaviti. Mike je tako produžio svoj boravak u 'Prijateljima' i postao jedan od omiljenih sporednih likova slavne serije.