Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VRHUNSKI HORORAC

Koju tajnu kriju stanari zgrade zvane 'Dante'?

Gubitak voljenje osobe nikada se u stvari ne preboli i od toga se ne može pobjeći, premisa je filma Stephena Cragga, koji se smjestio negdje na tankoj liniji razdvajanja i spajanja misterija i horora.

Image
Press/ 23.6.2018. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jessica (Austin Highsmith) se useljava u novi stan na osmom katu u Los Angelesu, u zgradu koja se zove Dante. Svi stanari zgrade isprva se čine prijateljski nastrojeni, no začudo, svi znaju njezino ime te je zovu da zajedno s njima proslavi Novu godinu na krovu. Jedini od stanara koji nije tako jeziv je Evan (Ryan Doom). Hodajući hodnikom Jessica ugleda jednog od susjeda, kojeg je maloprije vidjela, mrtvog, no svi je uvjeravaju da joj se pričinja.

Gubitak voljenje osobe nikada se u stvari ne preboli i od toga se ne može pobjeći, premisa je filma Stephena Cragga, koji se smjestio negdje na tankoj liniji razdvajanja i spajanja misterija i horora. Kao u većini horora, smrti je napretek – od gušenja, smrti u dizalu i slično, i dok se gledatelji pitaju kakve to veze ima s Jessicom, film sigurnim koracima ide završetku i razrješenju misterija, u ovom vrlo dobrom filmu, u kojem možda nema istaknutih i poznatih zvijezda, ali uzbuđenja i zagonetki nikako ne manjka.

Horor film "Krug od osam" pogledajte večeras iza ponoći na RTL-u s početkom u 0:55!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
REALITY ZVIJEZDA

Sjećate li se Nikoline Tutić? Bila je zvijezda showa 'Brak na prvu', a danas izgleda neprepoznatljivo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba