Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'MOKRI BANDITI'

Koliko god da su zločesti, ne možemo ih ne voljeti!

Oni su Joe Pesci i Daniel Stern, odnosno uporni Harry i Marv. Nisu mogli znati da će njihovo pojavljivanje u prva dva dijela filma Sam u kući obilježiti njihove pojave do kraja života.

Image
Press/ 29.11.2015. u 18:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Joe Pesci glumi od 1966., okušao se u serijama, ali ipak se više drži filmova, pa ste ga mogli gledati u Bilo jednom u Americi, Smrtonosno oružje 2, JFK i drugima. Vole ga zvati kompaktnim talijansko-američkim glumcem, koji upravo zbog toga često glumi zločince povezane s mafijom. Trenirao je judo, ali sada, pod starije dane, aktivno se bavi golfom, a na terenu je često sa svojim najboljim prijateljem Robertom De Nirom. Zadnji film, Ranč ljubavi, snimio je 2010., a ove godine posudio je glas u sinkronizaciji ruskog crtića Savva.

Drugog bandita, Marva, glumi urnebesni Daniel Stern. Nešto mlađi od svog kolege, ali nimalo manje aktivan. Dapače, ostvario je puno više pojavljivanja u serijama, a ni kazališne daske nisu mu strane. Gledali smo ga u Kući laži, Rolerici, Monku i Partnerima. S Pescijem je odličan par upravo zbog suprotnosti u visini, a i njihov smisao za humor jednostavno savršeno odgovara filmu kao što je Sam u kući. Zadnji projekt na kojem je radio je serija Manhattan koja je sa snimanjem završila početkom godine.

https://img.pandawhale.com/post-55451-blow-torch-fire-head-perfect-l-Ev63.gif

Cijenimo njihov rad i predanost glumi, ali oni će za nas uvijek biti Harry i Marv. Gledamo ih večeras u 22:10 u prvom dijelu filma Sam u kući.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba