Novosti

Koliko zapravo vrijede televizijske zvijezde današnjice!

Dani u kojima bi glumci pokušali izgraditi karijeru na nizu beznačajnih uloga u televizijskom svijetu daleko su iza nas. Neka imena toliko su se izgradila i profilirala u glumačkom svijetu da su gotovo nezamjenjiva.

Press
06.02.2018 10:01

Danas se na televizijske zvijezde ne gleda kao na glumce, već kao na plaćene zabavljače.

Donosimo vam popis nekoliko televizijskih zvijezda za koje nikad ne biste mogli naslutiti koliko zarađuju i vrijede.

1. Mark Harmon na malim ekranima pojavio se još davnih 70-ih i aktivan je sve do danas. Njegove dvije najznačajnije uloge su u serijama The West Wing" i NCIS". Producenti uvijek mogu angažirati ovog glumca i biti sigurni da će izvesti odličan performans. Njegova vrijednost kreće se oko cifre od 20 milijuna dolara.

2. Kunal Nayyar poznat je po ulozi Rajesha Koothrappalija u Teoriji velikog praska". U svojim izvedbama je konstantan i njima si priskrbljuje oko 22 milijuna dolara. Osim glume, Kunalova vrijednost krije se u činjenici što su njegove knjige među najprodavanijima iako se nije definirao u književničkoj branši.

3. Johnny Galecki svoju vrijednost bazira isključivo na glumi. Od 1992. do 1997. godine imao je ulogu u popularnoj seriji Roseanne, a pojavio se i u još nekoliko drugih uloga prije nego li je postao dr. Leonard Hofstadter u Teoriji velikog praska". Po epizodi zarađuje oko milijun dolara.

Omiljene zvijezde, Johnnyja i Kunala pratite u seriji Teorija velikog praska" radnim danom na RTL2 od 21:30.