Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
URNEBESAN FILM!

Kolo sreće donijet će im ono što nisu očekivali!

Eddie Murphy i Dan Aykroyd pokazat će nam na što smo sve spremni i za što smo sposobni kad se nađemo u situacijama koje zahtijevaju da im se prilagodimo.

Image

Kolo sreće Kolo sreće

Press/ 24.12.2017. u 20:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Louis Winthorpe III (Dan Aykroyd) uspješan je filadelfijski poslovni čovjek koji posjeduje prekrasan stan, luksuzni automobil i gomilu novca, a ima i zanosnu djevojku. Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) običan je prosjak i sitni džepar. Winthorpeovi poslodavci, braća Duke, oklade se da će zamjenom životnih stilova dvojice navedenih promijeniti i njihove navike - Billy Ray će postati cijenjeni broker, a Louis će se vrlo brzo okrenuti kriminalu. Odjednom, Louis se nađe bez posla i kuće, u društvu glamurozne prostitutke Ophelije (Jamie Lee Curtis)...

„Kolo sreće" slavnog redatelja Johna Landisa jedna je od najpoznatijih i najboljih komedija osamdesetih godina, kada je konkurencija u žanru bila kudikamo veća i ozbiljnija nego danas, a posebno veseli činjenica kako film ni nakon više od dva desetljeće otkako je snimljen nije izgubio ništa od svoje svježine, atraktivnosti i uvjerljivosti. Dvojicu glavnih likova igraju prave legende žanra, Dan Aykroyd i Eddie Murphy, kojemu je ovo bila jedna od uloga kojima se predstavio široj publici, prije nego ju je do kraja očarao „Policajcem iz Beverly Hillsa". Uz njih, u manjim ulogama gledamo Jamie Lee Curtis i Jamesa Belushija te kultnoga glazbenika Boa Diddleyja.

Reprizu pogledajte u 00:10 na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PLAY

Propustili ste gledati film 'Južni vetar'? Pogledajte ga besplatno na PLAY-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba