Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CRTALICA

Kreativnost i razvoj djeteta na zabavan način!

Kockica je zaposlila vrijednog animatora koji u tren oka oživljava i najstrašnija bića na svijetu!

Image
Press/ 26.11.2015. u 17:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

On je Neven Cetinjanin, filmski je animator i vaše najmlađe će naučiti sve trikove koje trebaju znati. Ova zanimljiva petominutna emisija djeci pokazuje da sebe mogu izraziti i putem crteža, koji uz profesionalne upute mogu ispasti još bolji!

Odavno znamo da crtanje i bojanje imaju pozitivnih beneficija u razvoju djeteta, ali bojanke im pružaju već gotov proizvod koji će im brzo dosaditi. Brojna istraživanja su dokazala da djeca koja su od strane roditelja bila podr​žavana u svom kreativnom izričaju, kasnije postaju kvalitetniji učenici s boljim radnim navikama.

Image
Foto:
Image

Crtalica, osim što je na tome tragu, teži i popularizaciji animacije za koju je potrebno puno vještine i vježbe. Ukoliko se vaši klinci i klinceze zaljube u neki od Nevenovih crteža, uvijek ih možete pronaći na  www.kockica.rtl.hr/crtalica/

Osim toga, danas su veliki hit bojanke za odrasle, koje mogu dostići cijenu i do nekoliko stotina kuna, a vi, gledajući Crtalicu sa svojim djetetom, možete sami stvarati kreativan sadržaj, a pritom se i dobro zabaviti!

Ova poučna emisija na rasporedu je svakim radnim danom u 10:50.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ona je u vezi

Jovan i Paulina iz 'Ljubav je na selu' ne mogu zaboraviti jedno drugo: 'Ima nešto u nama da smo se tako poželjeli...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba