Play ponuda
Play ponuda
Glazbeni show

Kreće snimanje najspektakularnije sezone 'Zvijezda'!

Počela je potraga za novom hrvatskom glazbenom zvijezdom! Na RTL-ov show “Zvijezde” prijavilo se dvije i pol tisuće kandidata, ali samo najbolji od njih imat će priliku pjevati na grandioznoj pozornici pred peteročlanim žirijem koji čine Tonči Huljić, Jacques Houdek, Petar Grašo, Nina Badrić i Andrea Andrassy.

Image
Press/ 5.7.2018. u 12:22
Play ponuda

Najuspješniji tvorac glazbenih hitova u regiji i tata-mata u otkrivanju talenata, skladatelj i frontmen popularne i posebne grupe “Madre badesa” - Tonči Huljić - dobio je ulogu predsjednika žirija.

Image

Žiri showa Zvijezde

Fotogalerija
Image

Žiri showa Zvijezde

Fotogalerija

Zahvaljujući svom bogatom iskustvu iskreno vjeruje da će uz pomoć kolega iz žirija pronaći novu zvijezdu.

"Cijeli svijet se zasniva na talentima bilo koje vrste, a na nama je naći one glazbene. Ono što će svakako u ovom showu biti drugačije od svih drugih showova jest žiri i činjenica da se svi dobro poznajemo. A vjerujem da ćemo biti i gledateljima zabavni", kaže Huljić.

Glazbenik ekskluzivna statusa i besprijekoran vokal, suveren u izvedbi i originalan u scenskoj pojavi, gospodin Glas, Jacques Houdek, sa zadovoljstvom je prihvatio ulogu člana žirija.

"Prvo i osnovno što ću gledati kod kandidata je talent, a nakon toga, s obzirom da je riječ o showu koji se zove Zvijezde, tražit ću i onaj neki zvjezdani moment. Jako su bitne karizma i energija kojima kandidati zrače", poručuje Jacques, miljenik publike svih generacija.

Njegov kolega Petar Grašo prvi put se našao u ulozi žirija. "Drago mi je da mogu komentirati mlade ljude i iskazati svoje mišljenje, a trudit ću se uvijek biti konstruktivan. Mi smo tu da pokažemo ovim ljudima da vrijedi pratiti svoje snove i da im kažemo: "Nastavi ovo raditi", poručuje vladar glazbenih ljestvica i jedan od najpopularnijih pjevača regije.

Velika čast kandidatima bit će i pjevati pred ponajboljim ženskim vokalom u regiji, Ninom Badrić, koja će kao članica žirija biti stroga, ali pravedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Svi segmenti su mi bitni pri ocjenjivanju zaslužuje li netko prolaz. Glas bez emocije je pucanj u prazno, kao i sama emocija bez talenta. Najviše me zanima hoćemo li konačno naći nekoga tko ima takvu osobnost, karizmu i glas s kojima će jos dugo plijeniti pozornost kod publike, nekoga tko je rođen za scenu", kaže Nina.

Andrea Andrassy, jedna od najpoznatijih domaćih influncerica, kolumnistica i komičarka u žiriju Zvijezda dobila je zadatak biti "glas naroda".

"Pokušat ću gledati bih li htjela slušati tu osobu na radiju ili vidjeti na televiziji. Tehničke stvari prepuštam ipak stručnjacima u žiriju. Talent showovi su super poligon za dalje, ujedno i dobar test da kandidati vide jesu li uopće rođeni za to, jer mnogi vjeruju da im ide odlično, ali kad stanu na pozornicu, pokaže se drugačije", kaže Andrea.

A voditeljsku palicu u novoj sezoni Zvijezda držat će poznata hrvatska glumica Petra Dugandžić, koja ne krije oduševljenje što je dio projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Pet parova ostalo je u kući 'Superpara'. Tko vam je favorit?

"Stvarno sam cijeli život htjela biti voditeljica uz svoj bazični posao glumice pa sam presretna što sam dobila priliku. Trudit ću se kandidatima biti oslonac i njihov dobri duh, a i žiri me zasad dobro sluša", poručuje Petra.

Snimanja su u punom jeku, žiri je već dobro uhodan i jedva čeka stvoriti novu glazbenu zvijezdu. U spektakularnom studiju od 1000 kvadarata, s ekipom od 150 ljudi i 18 kamera stvara se veliki show. A kako to izgleda, gledatelji RTL-a saznat će ove jeseni!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEČERAS u 20:40

'Auti 2': U svijetu utrka prijatelji će naletjeti na svijet špijunaže!

Play ponuda

Više s weba