Novosti

Kristen Bell uređuje časopis za roditelje

Glumica sa suprugom Daxom Shepardom ima dvoje djece o kojima priča bez prestanka. Sada je odlučila napisati nekoliko savjeta koje je naučila kroz vlastito iskustvo.

Press
05.10.2016 12:00

Ona glumi, pjeva i posuđuje glasove u crtanim filmovima, a sada pomaže roditeljima u nevolji. Kristen Bell pojavila se na ovomjesečnoj naslovnici magazina Parents koji se specializirao za pomoć mladim roditeljima.

Glumica je, osim naslovnice, prihvatila ulogu i gostujuće kolumnistice i pritom ispričala kako se ona nosi s roditeljstvom. Ispričala je kako joj je najvažnijeda njezina djeca ne budu puna predrasuda. 'Ne želim da ih ograničavaju geografske granice, vjerska uvjerenja ili jezici, želim da vide najbolje od života i da u tome uživaju.'

Istaknula je također kako je važno da roditelji surađuju zajedno te da u svemu moraju pronaći zlatnu sredinu. 'Naravno da je teško, učite kroz pogreške, ali to je normalno. Samo vjerujte u sebe. Nakon svih razlika svi smo samo ljudi od kosti, mesa i kože, ali imamo srca i trebamo ih koristiti',poetična je bila Bell.

Vi je imate priliku gledati u komediji Opet ti ,koja je na rasporedu u četvrtak u 21 i 10.