Novosti

'Krv nije voda': Prvu epizodu nove sezone možete pogledati ODMAH!

Dugo iščekivana kultna serija napokon je dočekala svoj veliki povratak!

RTL.hr
05.11.2020 12:14

Nakon 239 emitiranih epizoda, 4 sezone i 7 godina pauze, kultna serija 'Krv nije voda' dobila je nastavak, ima i 5. sezonu a možete je pratiti već danas na RTLplay platformi u sklopu PLAY Premium paketa .

Kao i uvijek, naši producenti, glumci i cijela postava serije marljivo je mjesecima radila na novim epizodama koje će vas zabaviti, nasmijati, ali i naučiti kako se nositi sa situacijama koje se mogu dogoditi baš svakome od nas.

Krv nije voda 2020

Naime, u prvoj epizodi 'Krv nije voda' nove sezone, glavni lik je 55-godišnji Ilija, umirovljeni policajac, koji se još od 80-ih priprema za situacije katastrofe, a njegovo vječno iščekivanje iste, kumovalo je i raspadu braka s Jasminkom (50). Nakon razvoda, Ilijina opsesija pripremom za katastrofu sve je više rasla. Troši veliku količinu novca u opremanje skloništa, a sve krije od bivše žene i sina jer zna da kod njih neće naići na razumijevanje. Jasminka je Iliju tražila novac kako bi Dinku (19) kupili automobil, no on joj može dati tek manju svotu. Kako bi oca pridobio na kupnju automobila, Dinko ga odlučuje nenajavljeno posjetiti sa svojom djevojkom Ninom (19). Ipak, ostat će nemalo iznenađen kamionom koji kod oca istovaruje velike količine hrane i vode te shvatiti koliko je daleko otišao očev hobi". Posramljen pred djevojkom zbog očeva ponašanja i nebuloza koje izgovara, zaključuje da je ocu potrebna intervencija.

Krv nije voda 2020

Druga epizoda prati Janka iz Zagreba (17), tipičnog srednjoškolca kojeg zanimaju glazba, kompjuterske igre, a više od svega, djevojke. Kao brojni njegovi vršnjaci, i on za upoznavanje djevojaka koristi mobilne aplikacije. Tijekom druženja s prijateljima, dok su pregledavali tko je od kolega iz razreda na jednoj od aplikacija, koju koriste kako bi ih zezali s lažnog, ženskog profila, Jankovi prijatelji uoče poznato lice – Jankova oca, Mladena (44). Janko je postiđen i zbunjen jer su mu roditelji u naizgled sretnom braku. Umjesto da direktno upita oca o čemu se radi, odlučuje ga suočiti sa saznanjem na dosta neobičan način.

Prve dvije epizode možete pogledati već danas na PLAY Premiumu . Jer mi jedini garantiramo happy end.