Novosti

Krv, suze i znoj Briana Coxa

Proljeće smo započeli trailerom koji najavljuje povijesnu dramu o životu najprepoznatljivijeg premijera na svijetu, legendarnog Winstona Churchilla, koja će svoju premijeru imati u kinima krajem proljeća

RTL
23.03.2017 19:07

Izašao je trailer za novu povijesnu dramu Churchill u kojoj najprepoznatljivijeg premijera na svijetu glasom i stasom vjerno utjelovljuje karizmatični škotski glumac Brian Cox . Moćnog lica i krupne figure, jednostavno mu je bilo suđeno da redatelj Jonathan Teplitzky izabere baš njega za ulogu ovog političkog diva. Radnja filma prati život premijera u danima netom prije Dana D i iskrcavanja u Normandiji. "Churchill je bio zanimljiv čovjek, pun fascinantnih kontradikcija vrijednih istraživanja. Imao je mana, ali je s njima znao živjeti", izjavio je Cox.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

U filmu Coxu društvo čine izvanredni Brendan Gleeson , Timothy Spall , Michael Gambon , Albert Finney , James Purefoy , John Slattery i Miranda Richardson kao Clementine Churchill . Ovaj impresivan popis fantastičnih glumaca te vrhunski redatelj i zanimljivi životi povijesnih likova nagovještavaju da bi ovo mogao biti najbolji film 2017.

Do kraja proljeća strpjet ćemo se uz Briana Coxa u povijesnom megahitu Hrabro srce , koji gledajte u petak u 22:15 na RTL-u!

Brian Cox Braveheart