Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Andy iz „Svijeta prema Jimu“

Larry Joe Campbell: Debeljuškasti komičar kojeg je teško ne voljeti

Larry se prije uloge vrckavog Larryja u „Svijetu prema Jimu“ okušao i u kultnoj humorističnoj seriji „Prijatelji“, a bavi se improvizacijskom komedijom i pisanjem tekstova za kazalište.

Image
Press/ 28.11.2015. u 17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Campbell je vlasnik diplome primijenjenih umjetnosti sa specijalizacijom u kazalištu te profesionalan kazališni glumac sa sveučilišta Wayne State.

Njegova prva značajnija uloga svakako je ona „obožavatelja“ u epizodi „Prijatelja“ iz 2000. godine, a već je iduće godine dobio ulogu Andyja u „Svijetu prema Jimu“. Pojavljivao se u filmovima poput „Lovci na djeveruše“ i „Showtime“. Glumio je u reklamama, a imao je ulogu u dvama epizodama serije „Zovem se Earl“, gdje je utjelovio zatvorskog zaštitara Rona. U nekoliko epizoda „Trave“ utjelovio je policajca, a slična ga je uloga pratila i u hororu „Drive-Thru“ iz 2007. godine. Iste se godine pojavio i u seriji „Lovci na natprirodno“.

Campbell se bavi improvizacijskom komedijom u klubu Second City Detroit, gdje se zatekao kada je zapazio menadžer Boba Sageta. Također, bavi se pisanjem kazališnih tekstova i član je komičarske grupe „The 313“.

Nedavno, imao je manje uloge u filmovima „Ubojice“, „Pušteni s lanca“ i „Fitful“ te u serijama „Nove avanture stare Christine“ i „Rules of Engagement“. Trenutno ima epizodnu ulogu u dramskoj seriji „The Protector“. Prije dvije godine je postao član grupe komičara „Jim Belushi and the Chicago Bord of Comedy“, u kojem nasmijava mase, uz Jima Belushija, glavnog lika „Svijeta prema Jimu“ i njegovog sina Roberta, Brada Morrisa i Jona Barinholtza.

"Svijet prema Jimu" gledajte od ponedjeljka do petka u 00:30 sati na RTL-u 2.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Sretne vijesti: Nemanja i Dragana iz 'Ljubav je na selu' dobili drugu kćer!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba