Play ponuda
Play ponuda
kakav car

Legendarni Mickey Rourke opet trenira boks, pomaže beskućnicima i odijeva se kako mu dođe

Iako ga mnogi osuđuju zbog silnih estetskih operacija, mora mu se priznati da je uistinu poseban čovjek koji pomaže drugima, vrhunski sportaš koji u šezdesetima marljivo trenira i istinski ljubitelj životinja. A što se tiče njegovog odijevanja, tu nismo sigurni jel' genijalan ili lud pa sami prosudite.

Image
Press/ 23.8.2017. u 12:15
Play ponuda

Glumačka i boksačka legenda Mickey Rourke na svom Instagram profilu objavio je dirljivi video na kojem njegov prijatelj Danny donosi nešto beskućniku koji leži na pločniku. Uz snimku Mickey je napisao objašnjenje „Na putu iz teretane Danny i ja vidjeli smo beskućnika koji spava na ulici. Prvo što smo primijetili je da su s njim dva psa. Otišli smo u trgovinu i kupili nekoliko sendviča za čovjeka i hranu za pse, a Danny je dao čovjeku i nekoliko dolara pa barem znamo da će jesti dobro 4 ili 5 dana.“

Legendarni glumac prije tri godine vratio se svojoj prvoj ljubavi, boksu i u 62. godini života potukao 29-godišnjeg protivnika. U meču koji se odvijao u Moskvi, dva puta ga je oborio u drugoj rundi, prije nego što je sudac prekinuo borbu. To mu je bila prva borba nakon pauze od 20 godina.

https://static.hr.n1info.com/Thumbnail/7917/jpeg/Rourke.jpg

A što se tiče njegovog izgleda i odijevanja, Mickey ni malo ne mari za tuđe norme, on jednostavno izgleda i odijeva se kako se njemu u danom trenutku sviđa, bez imalo bojazni što će drugi misliti. Ono što možemo sigurno zaključiti je da se odlično zabavlja.

https://www.menzmag.com/wp-content/uploads/2014/08/Mickey_Rourke_4.jpg

https://www.x17online.com/media/images//2015/05/mickey-rourke-plaid-vest-boots-grey-hair-052415.jpg
https://dlisted.com/wp-content/uploads/2016/12/openpostmickeypom2016-500x602.jpg

Mickeya Rourkea gledajte u filmu „Operacija Stormbreaker“ u subotu u 13 sati na RTL Kockici.

https://media.forumcinemas.ee/1000/Event_4248/gallery/5581f13320.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČESTITAMO!

Upoznajte omiljene voditelje RTL Kockice: To su Tatjana Horvatić i Davor Balažin!

Play ponuda

Više s weba