Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TEŠKO JOJ SE NOSITI SA SLAVOM

Lena Headey: 'Serija mi je potpuno promijenila život'

Zvijezda epskog spektakla otkrila zanimljivosti o svom liku u najpopularnijoj fantastičnoj TV seriji.

Image
Press/ 13.6.2018. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Igra prijestolja' američka je fantastična dramska televizijska serija autora Davida Benioffa i D. B. Weissa. Radi se o adaptaciji književnog serijala 'Pjesma leda i vatre', autora Georgea R. R. Martina, čiji se prvi dio zove 'Igra prijestolja'.

Serija je okupila vrhunske glumce kao što su Emilia Clarke, Lena Headey, Kit Harington, Maisie Williams, Diana Rigg i Max von Sydow. Glumica Headey utjelovila je lik Cersei.

„Držim da su najteže scene one u kojima moraš zapamtiti luda imena i nazive mjesta. To je poput zbrkane verzije Shakespearea. Veliki je pritisak sve izgovoriti točno. Serija mi je na različite načine promijenila život, a najčudniji je onaj kad ljudi zure u mene na ulici. Katkad zaboravim da me prepoznaju iz serije pa se pitam jesam li majicu odjenula naopačke ili tako nešto“, otkrila je Lena.

Osim glume, Headey je veoma bitna i obitelj. "Strastvena sam oko svog života. Volim svoju obitelj, svoje prijatelje. Veliki sam pobornik dobrog čovječanstva na ovom svijetu, koje ponekad osjeća kako se taj svijet mjestimice raspada. Veliki sam obožavatelj joge. Volim ljubaznost, sklona sam dobrom vinu, volim tulume i dobru hranu", komentirala je Lena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Popularnu glumicu gledajte u horor filmu "Pročišćenje" ovaj petak iza ponoći na RTL-u s početkom u 1:50!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVIJEZDA 'GOSPODINA SAVRŠENOG'

ŠTO DANAS RADI I KAKO IZGLEDA? Amra iz 'Gospodina Savršenog' druži se sa zvijezdama i gradi karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba