Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VRAĆA SE U HRVATSKU

Leona Paraminski napustila dom zbog plamene stihije!

Život kao iz sapunice u Santa Barbari za mladu hrvatsku glumicu doslovno preko noći pretvorio se u pakao.

Image
Foto: James Von Essen
Press/ 13.12.2017. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kalifornija je pogođena stravičnim požarima, a vatrogasci se nadljudskim naporima bore kako bi obuzdali vatru koja se brzo širi, od područja San Diega uz pacifičku obalu do okruga Santa Barbare.

U požarima je poginula najmanje jedna osoba, 500 objekata je uništeno, oko 212.000 ljudi bilo je prisiljeno napustiti svoje domove. Među njima je bila i hrvatska glumica Leona i njezin suprug Tin, koji su tužnu vijest podijelili sa svojim obožavateljima na Instagram profilu.

„S golemom tugom napuštam Santa Barbaru, ali veselim se susretu s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj. Nadam se da će naš dom biti čitav kada se vratimo iz Hrvatske! Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije. Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani i čekaju novosti! Ne mogu iskazati svoju golemu tugu. Šaljem svima pozitivne misli. Bravo za vatrogasce! Čine lavovski posao“, napisala je Leona pored fotografije koju je objavila.

Atraktivnu glumicu Leonu gledajte u seriji „Budva na pjeni od mora“ svaki dan u 19:05 na RTL Passion.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL KOCKICA

Oboji Kockića i njegove prijatelje – nova bojanka već je u prodaji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba