Novosti

Liam Neeson Dan zahvalnosti provodi na operacijskom stolu

Popularni oskarovac više nije mogao odgađati, njegovo rame se potpuno istrošilo i operacija je postala neodgodiva.

Press
23.11.2017 10:30

Liam Neeson ovog je tjedna primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut nužnoj operaciji ramena. Zglobse toliko istrošiloda ćeakcijska zvijezda morati uzeti malo dužu pauzu od snimanja žestokih scena i akrobacija.

Izvor blizak Neesonu je kazao kako se i on sam šali na svoj račun "Akcijski junak ide na popravak" te da mu jeplan za vrijeme oporavka pogledati što više filmova.

Od pokretanja uspješne "96 sati" franšize 2008. godine, Neeson je gotovo svake godine glumio u nekom akcijskom filmu. Nakon toliko vježbanja i snimanja raznih vratolomija i tučnjava, nije ni čudo da rame više nije moglo izdržati.

U rujnu je Neeson izjavio kako se planira povući iz akcijskog žanra te smatrada mu je i vrijeme s obzirom na to da ima šezdeset i pet godina, te da će publika sigurno odahnuti. No, samo nekoliko tjedana kasnije, na premijeri Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House ", na pitanje novinara osjeća li se starim za akcijske filmove, Neeson se nasmijao i rekao "Nije istina, pogledaj me! Snimat ću akcijske filmove dok me ne pokopaju."

Liama Neesona gledajte u akcijskom trileru "96 sati: U bijegu" u petak u 20 sati na RTL-u.