Novosti

Lidija iz 'Braka na prvu' izrađuje maske, a onima koji ih ne nose poručuje: 'Stvarno ću prestati biti fina'

RTL.hr
06.11.2020 10:28

Lidija Stević , profesorica hrvatskog jezika i književnosti koja jejavnosti postala poznata nakon svog pojavljivanja u showu ' Brak na prvu ', našla je ugodnu i korisnu zanimaciju kojom se bavi ovih dana - izrađuje zaštitne maske.

"Dragi moji, ja vam u zadnje vrijeme šijem maske. Moglo bi se reći da sam zabrijala na šivanje i trenutno šivam one maske koje su naručili moji frendovi. Treba mi par sati da sašijem masku, jer improviziram i sama učim metodom pokušaja i pogreške. Maske su u svakom slučaju unikatne i ručno su izrađene, meni su i lijepe. Šivanje mi oduzima dosta vremena pa ne stignem razmišljati o ružnim stvarima kao, na primjer, o tome koliko meni dragih ljudi ima covid 19 i kako će i kada pandemija završiti..." napisala je Lidija, a zatim se obrušila na ljude koji odbijaju nositi maske.

"U međuvremenu, budimo odgovorni i nosite maske, jer ako još jednom čujem nekoga kako govori: ja ne mogu nositi masku! I ako taj netko bude velika kršna momčina, stvarno ću prestati biti fina i svašta ću mu reći. Zanima me da se opet dogodi rat, jel bi ti isti momci tako kukali da ne mogu nositi pušku? A što se komentara da je sve ovo teorija zavjere, a maske služe ispiranju mozga, isto ne vidim u tome nekoga smisla, jer sumnjam da u takvim glavama ima mozga pa se ne trebaju bojati ispiranja mozga. A sve te teorije zavjere i postoje baš zbog hrpe takvih malih homemade teoretičara", poručila je Lidija.