Novosti

Lidija iz 'Braka na prvu' otkrila vrlo simpatičan detalj o sebi: Ovo znaju i mala djeca, ali njoj ne ide...

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti ima prilično simpatičan 'antitalent'

RTL.hr
05.11.2020 13:45

Lidija Stević , natjecateljica prve sezone showa ' Brak na prvu ', ovih dana na Instagramu provodi tridesetodnevni izazov u kojem svakoga dana objavljuje ono što joj je zadano u tom izazovu. A trećeg dana izazova s pratiteljima je morala podijeliti neku zanimljivu stvar o sebi. Lidija je odlučila priznati - dane zna nacrtati srce.

"Dakle, dragi moji, dok mi ovaj utorak nije prošao, odlučila sam s vama podijeliti činjenicu da nikada nisam znala nacrtati srce i ma koliko se trudila, jednostavno mi ne ide.

Kad sam bila klinka, uvijek sam žicala prijateljice da umjesto mene nacrtaju srce u spomenar ili na rođendanske čestitke. Meni je poprilično zabavna činjenica da ne znam nacrtati to srce ni dan danas, kao što vidite", napisala je Lidija te kao dokaz priložila fotografiju i video.

Profesorica hrvatskoga jezika i književnosti iz Vinkovaca u 'Braku na prvu' bila je 'udana' za Splićanina Alena Topića, no njih se dvoje nisu dobro slagali pa su čak i napustili show prije finala. Lidija je ostala upamćena po iskrenosti.