Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

Lidija iz 'Života na vagi': 'Čitav život ćemo se boriti da se ne vratimo na stare kilograme, ali ja sam uspjela održati svoju kilažu'

Lidija je za RTL.HR otkrila što kaže vaga danas, je li nastavila vježbati i kakvi su planovi za ovo ljeto.

Image
RTL.HR/ 31.7.2020. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moj život nakon 'Života na vagi' praktički je ostao isti, samo što sam normalno mršavija i zadovoljnija sama sa sobom. Prepoznaju me i dandanas ljudi na cesti, što mi je još uvijek čudno, ali naravno, to mi je i lijep osjećaj", kaže Lidija Tomić

Otkriva da se s ekipom čuje često, a ona i Nea ostale su jako bliske. "U kontaktu sam, naravno, ostala sa svojom Neom, čujemo se svako malo... Nedavno sam se čula s Macom i baš smo razgovarale kako ćemo se čitav život boriti sami sa sobom da se više nikad ne vratimo na stare navike i da se ne udebljamo. Prije par dana isto sam se čula i sa Sarom, tu su i Danči i Ana, prijateljstva su ostala makar i preko telefona", kaže Lidija za RTL.HR.

'Nastavila sam vježbati kod kuće'

Image
Foto:
Image

Foto: Privatni album/RTL.HR

Dodaje da je, kao i oni, nastavila vježbati nakon izlaska iz 'Života na vagi'. "Odradim treninge kod kuće, hodam i stalno sam u pokretu tako da se jako pazi da ostanu navike iz showa. Mojih idealnih 75 kg, s kojima se ja fenomenalno osjećam, variraju 5 kg gore ili dolje tako da slobodno mogu reći da sam i nakon godinu dana uspjela održati kilažu, a nadam se da će tako biti i u budućnosti. Naravno da period korone i karantene nikome nije dobro došao pa tako ni meni, bilo je tu borbe protiv mnogih stvari, ali nisam posustala i nisam se predala, svladala sam i tu karantenu vrlo pozitivno", priča iskreno. 

Naime, ona je u show ušla sa 118,1 kg, a njezina težina prilikom izlaska iznosila je 68,6 kg.

'Obitelj mi je podrška'

Lidija se, osim prijateljima iz 'Života na vagi', za potporu okreće i obitelji. "Moja najveća potpora što se tiče i karantene i općenito života moja je obitelj i prijatelji koji mi mogu slobodno reći sve što žele, svako malo me bodre i daju mi podršku da se nikada više ne vratim na staro", kaže Karlovčanka kojoj je plan ovog ljeta dobro se odmoriti i družiti s prijateljima kako bi napunila baterije za ostatak godine. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakva transformacija

Sjećate li se Hane Rodić s početka karijere? Hvalila se da zna japanski i izgledala potpuno drugačije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba