Predjelo - šarena fantazija
- Toast 2 – 5 komada ovisno o veličini torte
- Majoneza – teglica
- Krem sir – 5,6 komada
- sir
- Šunka – 3 vrste – po 15 dag
- Rajčica
- Krastavci
- Masline
Postupak :
Slagati kao i obične torte po slojevima. Na početku staviti toast, namazati krem sirom, staviti šunku i sir, rajčicu i na kraju majonezu. Prilikom slaganja drugog reda umjesto rajčice koristiti krastavce i tortu na taj način posložiti do kraja. Zadnji sloj toasta namazati sirom i ukrastiti krastavcima , maslinama i rajčicom.
Glavno jelo – Pokriveno-otkriveno
- 2 kg teletine
- 2 kg puretine
- 2 kg krumpira
- 5 glavica luka
- Žute,zelene,crvene paprika
- Rajčica
- Mrkva
- Tikvice
- Senf
- Muškatni oraščić
- Kim
- Maslinovo ulje
- Mažuran
- Bijelo vino
Meso se dobro nasoli, zatim ranije izmarinira sa senfom,muškatnim oraščićem,mažuranom.mljevenim kimom i maslinovim uljem. Potrebno je da odstoji preko noći.
Peka se naulji maslinovim uljem,stavi izmarinirano meso i peče pod žarom lagano pola sata do 45 minuta. Nakon toga se ubaci povrće , zalije sa bijelim vinom i vrati pod žar 1,5 vremena.
Desert - Hulala
Puding od vanilije
- Čokolada
- Lisnato tijesto
- 5 dcl mlijeka
- 20 dag šećera
- 3 žlice gustina
- 4 žutanjka
- 4 bijelanjka
- Najprije napraviti snijeg od bjelanjaka. Kolač se slaže u redovima s dvije vrste Kreme ( žuta i crna)
Žuta krema se radi tako da se ukuha mlijeko,žutanjak,šećer,snijeg od bjelanjaka i puding te se doda gustin. Kad je žuta krema gotova odvoji se dio i u njega doda čokolada da bi se dobila crna krema.
Kolač posložiti tako da crna krema bude u sredini a žuta s gornje i donje strane,između njih naravno staviti listano tijesto.