Novosti

Linda i Drew vjenčat će se u romantičnoj Italiji

Ako ste se ikad zapitali gdje i kada će se vjenčati Linda i Drew, koga će sve pozvati i planiraju li imati djecu, odgovor vam donosimo u kratkom intervjuu koji su dali jednom američkog lifestyle magazinu.

Press
21.11.2017 11:38

Koji je datum rezerviran za vjenčanje?

Drew i Linda svoju ljubav okrunit će brakom u svibnju iduće godine. Točan datum još uvijek je nepoznat, a budući mladenci o tome tajanstveno šute.

Želimo vjenčanje u proljeće, ali moramo jako brzo osabrati datum tako da imamo dovoljno vremena sve isplanirati da bude onako kako smo zamislili", rekao je Drew.

Na kojoj ćete lokaciji imati vjenčanje?

Ovo ljeto časopisu Closer Drew je nagovijestio potencijalnu lokaciju vjenčanja, a kako se polako bliži taj datum, otkriveno je da će to biti Italija.

To je naš veliki dan i možemo što god želimo. Jedna od stvari koje volim kod Linde je činjenica da će ona uvijek biti uz mene. Ako želim obući zlatno odijelo, obući ću ga. Mi nismo jedni od onih koji će imati obično vjenčanje", komentirao je Drew.

Tko će sve dobiti pozivnicu?

Imamo jako puno prijatelja koji su nam kao obitelj, a osim voditelja HGTV-a, bit će pozvani dragi nam ljudi i s drugim televizijskih kuća", otkrio je Drew te dodao kako definitivno neće zaboraviti pozvati Davida Visentina i Hilary Farr, Egypta Sherroda, Mikea Holmesa i ostale.

Planirate li imati djecu?

Naravno da planiramo, nadamo se u bližoj budućnosti", rekao je Drew koji smatra da bi bilo lijepo imati blizance.

Popularne blizance Scott pratite u zabavnoj reality emisiji Kupuj i prodaj" u 13 sati radnim danom na RTL-u!

Kupuj i prodaj