Novosti

Lindsay Lohan odlučila je ponovno promijeniti imidž

Američka glumica iz godine u godinu eksperimentira s bojom kose, malo je plavuša pa crnka, brineta, a sad, nakon vatrene crvenokose odlučila je ponovno postati plavuša!

Press
21.11.2017 18:23

Lindsay Lohan se na svom Instagram profilu pohvalila novom bojom kose. Možda ju je sjećanje na 2012. godinu i poziranje za najpoznatiji muški časopis ponukalo da ponovno oboji kosu u plavo.

Legalna plavuša", kako je napisala na društvenoj mreži, postala je prije dvadesetak dana. Obožavatelji su iskazali oduševljenje njezinim novim imidžem , a glumica se svakodnevnim objavama ne prestaje hvaliti novom frizurom i mjestima koja posjećuje.

Lindsay Lohan

Ipak, jedna fotografija zaintrigirala je javnost. Lindsay je objavila fotografiju sebe s crvenom kosom. Neki su se upitali je li možda zažalila zbog plave i već joj nedostaje predivna crvena nijansa, dok su ju neki otvoreno upitali zbog čega je postala plavuša i time unazadila svoju ljepotu. Lindsay se mijenjala s godinama, a nama je ipak ostala u sjećanju kao preslatka djevojčica koja je glumila Annie i Hallie u filmu Zamka za roditelje". Ovu vrhunsku komediju imate priliku gledati ovu subotu na RTL-u s početkom u 22 sata!