Novosti

Liv Tyler shvatila je tko joj je otac kad je vidjela svoju polusestru

Liv Tyler ne propustite je gledati u filmu 'Nevjerojatni Hulk' u petak navečer na RTL-u

RTL.hr
28.11.2022 20:00

Majka prelijepe američke glumice Liv Tyler je pjevačica i bivša Playboyeva zečica Bebe Buell. Od 1972. do 1979. godine Bebe je bila u vezi s Toddom Rundgrenom, no 1976. je neočekivano zatrudnjela u kratkoj aferi sa Stevenom Tylerom, frontmanom rock grupe Aerosmith.

Kad se 1. srpnja 1977. rodila Liv Tyler, majka ju je nazvala Liv Rundgren, tvrdeći da je Todd Rundgren biološki otac njezine kćeri jer je tada Tyler bio ovisnik o teškim drogama. Rundgren i Bebe prekinuli su nedugo nakon rođenja malene Liv, ali je on džentlmenski potvrdio majčinu priču i da je on otac.

Liv je saznala da joj je Steven Tyler biološki otac tek kada je napunila osam godina i to je sama shvatila na njegovom koncertu.

"Shvatila sam sve jer sam vidjela koliko sličimo. Imam i sestru Miju, koja je godinu dana mlađa od mene, i vidjela sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam svoju blizanku. Izgledala je doslovno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala oči pune suza. Tada mi je sve bilo jasno."

Tako je Liv doznala istinu. Iako joj je dugo zamjerala, Liv je majci naposljetku oprostila:

"Imala je dvojicu muškaraca koji je nisu željeli, radila je najbolje što je znala i mogla."

Najveću slavu Liv Tyler stekla je ulogom vilenjakinje Arwen Udomiel u trilogiji 'Gospodar prstenova' , a ne propustite je gledati u filmu 'Nevjerojatni Hulk' u petak u 0:20 na RTL-u .