Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JULIA ROBERTS

Ljepotica koja glumi s lakoćom, a osmijehom osvaja srca!

Iako je sanjala o tome da postane veterinarka, završila je studij novinarstva, ali nigdje se ne snalazi kao na setu.

Image

Julia Roberts

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Press/ 28.11.2015. u 16:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Krajem 1980-ih, Jules, kako je prijatelji zovu od milja, krenula je u glumačke vode te snimila Mističnu Pizzu i zadovoljstvo. Ipak, njezina slava dolazi u filmu Lijepa žena s Richardom Gereom, a za svoj lik dobiva nominaciju za Oscara i titulu najdraže glumice utjecajnog magazina People's Choice.

Uslijedili su Moj najbolji prijatelj se ženi, Erin Brokovich, Osmijeh Mona Lise, Ti mi lažeš najbolje, franšiza Oceanovih prevaranata, a okušala se i u ulozi Zle kraljice u Snjeguljici.

Njezini zaštitni znakovi su ugodan glas i prekrasan osmijeh, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ističe da je iznimno spiritualna osoba – u jednom intervjuu je izjavila da vjeruje i prakticira hinduizam. Aktivna je u UNICEF-ovim kampanjama, a često se zalaže za borbu za prava životinja.

Jedno vrijeme živjela je s Liamom Neesonom, teta je glumici Emmi Roberts, a dobra je prijateljica i s Denzelom Wahingtonom kojeg je 1993. upoznala na snimaju filma Slučaj Pelikan.

Jedna stranica nam jednostavno nije dovoljna da nahvalimo ovu veliku glumicu, stoga vam predlažemo da je pogledate na djelu u filmu Woodyja Allena Svi kažu volim te u 00:30 na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zvijezda 'Južnog vjetra'

ZAVODNIK ODUVIJEK ILI? Pronašli smo fotografije fatalnog Miloša Bikovića s početka karijere, a evo kako je izgledao

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba