Novosti

Tko su ljepotice iz serije 'Miriše na ljubav'? Hande Erçel, Melisa Döngel i Bige Önal osvojile su svijet!

Dok je jednoj otac bio poznati nogometaš, druga je glumica, nažalost, sa svojim ocem proživjela traumatično iskustvo

RTL.hr
20.11.2022 20:00

Bige Önal kao Selin Atakan

Bige je rođena 1. veljače 1990. godine u Istanbulu. Otac joj je bio poznati nogometaš Erhan Önal. Igrao je za njemački Bayern München i turski Galatasaray. Također je 12 puta nastupao za tursku reprezentaciju. Preminuo je prošle godine u 64. godini.

Bige u seriji glumi Selin koja Serkana poznaje odmalena, zajedno su odrasli jer su se njihove imućne obitelji često družile. Kroz godine, odnos Selin i Serkana iz prijateljstva je prerastao u ljubavnu vezu. Iako se oduvijek činilo kako su oni savršen par te da će svoje obitelji uskoro razveseliti s vijesti o ženidbi, Serkan je njihovu vezu stavio u drugi plan dok mu je u fokusu bio posao i izgradnja karijere.


Melisa Döngel kao Ceren Basar

Mlada turska glumica šokirala je javnost kad je prošle godine otkrila novvinaru kako ju je kao tinejdžericu otac silovao. Lijepa glumica iskreno je kazala da zbog seksualnog zlostavljanja i danas ide na terapije kako bi se nekako nosila s traumom koju je proživjela.

Melisa u seriji glumi Ceren, od milja zvanu Cer. Ona je lijepa i uspješna i dolazi iz odvjetničke obitelji pa je zbog toga upisala pravni fakultet, no njezin je san postati modnom dizajnericom.


Hande Erçel kao Eda Yildiz

Posljednjih mjeseci malo tko nije čuo za 28-godišnju tursku glumicu, a o njezinoj popularnosti govori i činjenica kako je na Instagramu prati nevjerojatnih 29.1 milijun ljudi. Hande je karijeru započela kao model. Osvojila krunu Miss Turske na izboru ljepote 2012. godine, a sljedeće godine se okušala u glumi i odmah osvojila srca gledatelja svojom zapanjujućom ljepotom i velikim talentom.

Hande u seriji glumi Edu Yildiz, veliku sanjarku još većeg srca koja svojom vedrinom, ljepotom, otvorenošću i neposrednošću osvaja sve oko sebe. Eda je impulzivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se reći ono što misli. Njezina su strast cvijeće, prijatelji i knjige, a najveći joj je san bio postati krajobrazna arhitektica.

Tri turske ljepotice gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.