Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOĆAS NA RTL2

Ljubav, izdaja, smrt!

Najpoznatiji meksički producent i redatelj Iñárritu snimio je nešto manje poznati film „Pasja ljubav“, koji je ujedno i bio njegov prvi dugometražni film.

Image
Press/ 31.3.2018. u 20:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pred zoru novog milenija u grotlu Mexico Cityja jedna prometna nesreća ispreplest će živote troje stranaca.  Butovni tinejdžer Octavio (Gael García Bernal) zaljubljen je u svoju šogoricu, ali svjedoči kako je njegov brat Ramario (Marco Pérez) zlostavlja. Octavio želi promijeniti svoj život te sa svojim ljubimcem Cofijem ulazi u opskurni svijet borbe pasa. Nedaleko, u gradu, izdavač Daniel (Álvaro Guerrero) ostavlja obitelj da bi bio s ljubavnicom, supermodelom Valerijom (Goya Toledo). No, na dan kada počinju zajednički život, ona u prometnoj nesreći zadobije gadan prijelom noge te ne može nastaviti karijeru modela. Priču zatvara profesionalni ubojica El Chivo (Emilio Echevarría), nekoć školski učitelj, koji je završio u zatvoru jer se pridružio terorističkoj gerilskoj skupini. Kada izađe iz zatvora, El Chivo postaje plaćeni ubojica te pokušava stupiti u kontakt sa svojom kćerkom Maru (Lourdes Echevarría).

Najpoznatiji meksički producent i redatelj te jedini Meksikanac koji je bio nominiran za Oscara, Alejandro G. Iñárritu, snimio je niz velikih filmova: „Povratnik“ (The Revenant) s Leonardom DiCapriom, „Birdman“ s Michaelom Keatonom, „Babel“ s Bradom Pittom, „Biutiful“ s Javierom Bardemom te ga ova doista impresivna filmografija sigurno čini jednim od najtraženijih svjetskih filmaša. Prije svih ovih sjajnih filmova,  Iñárritu je snimio jednako snažan, nešto manje poznati „Pasja ljubav“,  koji je ujedno i bio njegov prvi dugometražni film. U odličnoj drami možda nema zvijezda svjetskog kalibra, no omnibus film, koji čine tri priče povezene jednom prometnom nesrećom, bio je nominiran za najbolji strani film na dodjeli Oscara te je definitivno ključni trenutak koji je započeo jednu veliku karijeru.

Film "Pasja ljubav" pogledajte noćas na RTL2 s početkom u 1:00!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Šašavi kao i uvijek

Mislav i Andrea iz 'Braka na prvu' glupirali se na svadbi: 'Da se razumijemo, svatko je birao za sebe'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba